Yrityslahjat / yhteistyöt

Yrityslahjat

Teen mielelläni tarjouksen yrityslahjoista / henkilökuntalahjoista. Silloin jos tehdään isompi tarjous, lasketaan tuotteista paljousalennus. Pakkaus voidaan koristella tai pakata, jos yritys haluaa antaa henkilökunnalleen esim. kesä- tai joululahjan.

Laita s-postia info@eko-koti-kauneus.fi

Yhteistyöt

Olen kiinnostunut jatkossa enemmän myös blogi-yhteistyö-jutuista tai tuote-yhteistyöstä myös erilaisten yritysten kanssa. Esimerkiksi minulla on ollut ilo tehdä yhteistyötä Villa Rauhan ja Matka Villan kanssa, minne verkkokauppani tuotteita on otettu käyttöön. Tällaisia matkailuyrityksiä on paljon, missä voitaisiin hyödyntää ekologisia pesuaineita.

Mikäli tykkäät myös kirjoittaa ja haluaisit päästä kokeilemaan, joitakin tuotteita valikoimastamme tai sinulla on ehdotus jostakin minun verkkokauppaan sopivasta tuotteesta, laita ihmeessä sähköpostia.

Olen tehnyt myös suosittelu-ale-koodi yhteistyötä somessa vaikuttajien kanssa, kuten @herkkubackman ja @laura_holmstrom_ ja näitäkin yhteistöitä teen mielelläni lisää. Mikäli olet some-vaikuttaja ja haluaisit tehdä some-kampanjaa, niin olen avoin kaikille ehdotuksille, toki aina täytyy katsoa kalenteriin ja suunnitella etukäteen näitä juttuja, joten loka-joulukuulle vielä olisi mahdollisuus suunnitella tulevaa.

Kiitos, että luit tarinani, vastaan mielelläni kysymyksiin, jos niitä heräsi tai haluat lähettää ehdotuksia tuotteista!

Laita s-postia info@ekokotikauneus

kuvat Pixabaysta + tuotekuvat

ESIMERKKITUOTTEITA YRITYSLAHJAKSI