Humble Hammasväliharja koko 0 Pinkki

4,90 ( sis alv )

Hammasväliharja puhdistukseen

18 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Humble Hammasväliharja koko 0 Pinkki

The Humble Co:n Bamboo Interdental Brush on suora hammasväliharja, joka on helppo ja käytännöllinen vaihtoehto hammaslangalle. Hammasväliharja puhdistaa hankalat paikat hampaidesi välissä.

Koko: 0 mm.

Kestävästä bambusta ja laadukkaista harjaksista valmistetuilla Humble-hammasväliharjoilla puhdistat hampaat hyvällä omallatunnolla. Muoviset hammasväliharjat ovat enää pelkkä menneisyyden haamu! Humble-hammasväliharjoissa on kestävästi kasvatetusta bambusta valmistettu varsi ja DuPontin laadukkaat nailonharjakset, minkä ansiosta ne ovat mainio, helppo ja kätevä vaihtoehto hammaslangalle.

The Humble Co:n hammashoitotuotteet ovat hyväksi sekä sinulle ja että planeetallemme. Meillä hyväosaisilla vauraiden maiden asukkailla on velvollisuus huolehtia heistä, jotka eivät ole yhtä onnekkaita. On paljon lapsia, joilla ei ole mahdollisuutta hoitaa hampaitaan. The Humble Co. tahtoo muuttaa tämän. Osa Humble-tuotteiden myynnistä lahjoitetaan siksi hädänalaisia lapsia auttaville projekteille. Lahjoitukset tekee Humble Smile Foundation, joka on voittoa tavoittelematon ruotsalainen järjestö.

Lisätiedot

Sävy

01 Shiny Glass, 02 Charming Chrystals, 03 Hazel Nude, 04 Soft Mauve, 05 Rosy Sorbet, 06 Delicious Peach

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Humble Hammasväliharja koko 0 Pinkki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää...