Toimitus- ja palautusehdot

MAKSUTAVAT

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Klarna. Voit maksaa ostokset:

-Yleisimmillä verkkopankeilla (Aktia, Danske Bank, Nordea, Osuuspankki, S-Pankki, Säästöpankki)
-Pankki- ja luottokorteilla (Visa, MasterCard, American Express)
-Klarnan laskulla ja erämaksulla. Lisätietoja lasku- ja erämaksuista näet verkkokaupan kassalla.

TOIMITUSTAVAT ja -KULUT

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitustapoina käytämme palvelua DB Schenker, Posti ja Matkahuolto Lähellä-paketti sekä Matkahuolto Kotijakelu sekä Matkahuolto XXS-paketti.

Verkkokaupastamme voi tilata tuotteita myös Eurooppaan, jolloin kuljetusyhtiönä toimii GLS ja lähetyksen hinta määräytyy tilauksen painon mukaisesti.

Voit valita toimitustavaksi myös toimituksen, jolloin noudon ajankohdasta tulee sopia kanssamme erikseen sähköpostilla tai puhelimella.

Eko-Koti-Kauneus

Penttilänkuja 12

31900 Punkalaidun

tilaukset@eko-koti-kauneus.fi

+358 45 2022 669

Hinnasto:

 • DB Schenker, 0-7kg, 7 € 
 • DB Schenker, 7-20 kg, 10 €
 • Matkahuolto noutopiste 0-2 kg, 6 € 
 • Matkahuolto noutopiste 0-5 kg, 7 € 
 • Matkahuolto noutopiste 0-10kg, 8 €
 • Matkahuolto noutopiste 10-15 kg, 9 €
 • Matkahuolto noutopiste 15-20 kg, 9,50 €
 • Matkahuolto noutopiste 20-25 kg, 10,50 €
 • Matkahuolto noutopiste 25-30 kg, 11 €
 • Matkahuolto kotijakelu, 0-10 kg, 12,50 €
 • Matkahuolto kotijakelu, 10-15 kg, 13,50 €
 • Matkahuolto kotijakelu, 15-20 kg, 14 €
 • Posti noutopiste 0-5 kg, 7 € 
 • Posti noutopiste 5-10 kg, 8,50 €
 • Posti noutopiste 10-15 kg, 9,50 €
 • Posti noutopiste 15-20 kg, 10,50 €
 • Posti Express kotijakelu, 0-10 kg, 10,50 €
 • Posti Express kotijakelu, 10-15 kg, 12 €
 • Posti Express kotijakelu, 15-20 kg, 13 €
 • Nouto varastolta (sovi noudosta erikseen), 0€
 • Toimitus Kittilään (sovi toimituksesta-kirjoita lisätietoihin), 0€

Toimituskulut määräytyvät tilauksen painon mukaan ja noutopisteen valinta suoritetaan tilauksen yhteydessä.

Tarjoamme ilmaisen toimituksen noutopisteeseen yli 70 € tilauksille ja ilmaisen Posti Express kotijakelun yli 100 € tilauksille.

VAIHTO- ja PALAUTUSEHDOT

Kaikilla asiakkaillamme on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli toimituspäivästä on kulunut yli 14 vuorokautta, vaihto- ja palautusoikeus on päättynyt. 

 • Hygienia- ja kosmetiikkatuotteet: Vaihto- ja palautusoikeus koskee ainoastaan avaamattomia alkuperäispakkauksessaan olevia käyttämättömiä tuotteita. Avattuja hygienia- ja kosmetiikkatuotteita ei voi palauttaa hygieniasyistä.

Ennen tuotteen palautusta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (tilaukset@eko-koti-kauneus.fi), niin tarkistamme palautusoikeuden sekä annamme palautusohjeet.

Kun olet saanut vahvistuksen palautukselle asiakaspalvelustamme, voit palauttaa tilauksen. Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot: yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite), tilinumerosi sekä tilauksen kuittikopio tai kopio tilausvahvistuksesta ( voi myös lähettää sähköpostitse).

Vastaanotettuamme palautuksenne, saat ilmoituksen sähköpostiisi palautuksen vastaanotosta sekä siitä, onko palautus suoritettu hyväksyttävästi. Hyvitämme rahat pankkitilillesi vasta, kun tuotteen kunto on tarkistettu.

Jos tuotteeseen syntyy muunlaisia jälkiä kuin mitä tavaran luonteen, ominaisuuksien tai toimivuuden toteamiseksi tarvitaan, asiakas on vastuussa tavaran arvon alenemisesta. Eko-Koti-Kauneudella on oikeus periä tavaran arvon alenemista vastaava summa, jos tavara on olennaisesti muuttunut tai vähentynyt. Eko-Koti-Kauneus voi kieltäytyä kokonaan palauttamasta maksamaasi summaa, jos tavara on muuttunut käyttämisen vuoksi myyntikelvottomaksi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta/väärästä tuotteesta tulee tehdä asiakaspalveluumme viipymättä vastaanotettuanne tilauksenne kuitenkin viimeistään 14 vrk kuluessa. Mikäli paketti on vahingoittunut kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio asiakaspalveluumme.

Asiakas on vastuussa palautuksen postikuluista. Palautuksen summasta vähennetään postimaksun osuus.

Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Lunastamattomasta paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Tarkemmat palautusohjeet saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme tilaukset@eko-koti-kauneus.fi

Palautusosoite:

Eko-Koti-Kauneus

Penttilänkuja 12

31900 Punkalaidun

YLEISTÄ VERKKOKAUPASTA 

Verkkokaupan http://www.eko-koti-kauneus.fi tuotteita myy ja sivua hallinnoi Konsultti Olivia Huilaja y-tunnus 2944337-4. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-maihin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Konsultti Olivia Huilaja tarjoaa tämän verkkosivun, mukaan lukien kaiken informaation, työkalut sekä palvelut tältä sivulta sinulle sillä ehdolla, että hyväksyt kaikki ehdot, käytännöt ja ilmoitukset, jotka tuodaan täällä julki. Verkkokaupan isännöintipalvelu on WordPress.

TILAAMINEN JA TILAUSVAHVISTUS

Pääsääntöisesti tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.eko-koti-kauneus.fi ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, asiakastiedot, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen antamisesta tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimituskuluihin ja palveluehtoihin.

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika 5-7 arkipäivää. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan asiakkaalle erikseen.

HENKILÖKOHTAISET TIEDOT

Henkilökohtaisten tietojen lähettäminen verkkokauppamme kautta määräytyy tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Eko-Koti-Kauneus käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

ERIMIELISYYDET

Pyrimme sopimaan tilaustasi koskevat mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti sopimalla, joten otathan ensisijassa yhteyttä asiakaspalveluumme sopiaksemme asian.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

TOIMITUSEHTOJEN MUUTOKSET Pidätämme oikeuden muuttaa toimitus- ja maksuehtoja. Asiakkaalla on velvollisuus ennen tilaustaan tarkastaa kulloinkin voimassa olevat toimitus- ja maksuehdot. Jos sinulla on kysyttävää toimitus- tai maksuehdoista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen tilaukset@eko-koti-kauneus.fi tai verkkokauppamme yhteydenottolomakkeen kautta.

Shopping Cart
Scroll to Top