Taika

TAIKA on luonnon taikaa parhaimmillaan. Luonnosta löytyy hyvinvointia ja terveyttä, josta nautimme ja josta ammennamme voimaa jokapäiväiseen elämään. Luonnosta löytyvät myös ne ainesosat, jotka tekevät hyvää ihollemme, ilman mitään keinotekoisia lisäaineita.

AITOA LUONNONTAIKAA – SITÄ TAIKA ON

Taika on eettistä ja vastuullista, Suomessa valmistettua kosmetiikkaa. Olemme tehneet tärkeät valinnat puolestasi, jotta sinä voit vain nauttia ihanasta, ympäristöystävällisestä ja vastuullisesta kosmetiikkaelämyksestä! Kestävä kehitys, luonto ja eläimet on huomioitu Taikan kaikissa tuotantovaiheissa ja koko elinkaaressa.

Taikalla on Ecocertin myöntämä Cosmos Natural -luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Se tarkoittaa, että vähintään 95 % tuotteissa käytetyistä ainesosista on oltava luonnollista alkuperää. Taikan tuotteissa käytetyistä ainesosista vähintään 98 % on luonnollista alkuperää.

Sertifikaatti ei kuitenkaan kerro vain tuotteen ainesosista, vaan takaa, että tuotteen koko elinkaari valmistuksesta kuljetukseen ja loppukuluttajan käyttöön on mahdollisimman ekologinen.

Taika-tuotteissa ei käytetä mitään eläinperäisiä ainesosia ja ne ovat 100 % vegaanisia.

TUOTTEET