Tarjoukset löydät TARJOUKSET- välilehdeltä
JOS TILAAT 70 EUROLLA SAAT 1 TUOTTEEN ILMAISEKSI. YLI 70 EURON TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA.

Meikit

Brändit

TUOTTEITA LISÄTÄÄN PARHAILLAAN!

BOHO

Boho Green Make-Up

Boho Green Make-Up valmistaa luonnonmukaista värikosmetiikkaa luontoa ja ympäristöä kunnioittaen. Boho Green Make-Up -meikit tunnetaan suloisista ja kevyistä pahvipakkauksista, monikäyttöisistä sävyistä ja edullisesta hinnasta. Boho Green Make-Up on COSMEBIO Cosmos-sertifioitu ja suurilta osin vegaaninen. 

Boho Green Make-Up -valikoimasta löydät kaiken, mitä meikkaamiseen tarvitset: inspiroivat meikit, pehmeät siveltimet ja pigmenttiset kynsilakat. Laadukkaat tuotteet sopivat sekä ammattikäyttöön että kuluttaja-asiakkaille.

Ranskalainen Boho Green Make-Up on perustettu vuonna 2012 ja sen kantava ajatus on valmistaa laadukkaita luonnonkosmetiikan meikkejä ja ympäristöä kunnioittaen. Boho lahjoittaa yhden prosentin myynnistään hyväntekeväisyyteen joka vuosi ja summa ohjataan 1% For The Planet -järjestön kautta erilaisiin ympäristöprojekteihin.

Boho-meikit on pakattu kevyesti kestävään, sievästi puukuvioituun pahviin ja tuotteet myydään ilman ulkopakkausta. Minimalistisella pakkauksella vähennetään kosmetiikan logistiikkakuluja ja pakkausjätettä ja varmistetaan, että tuotteet ovat kohtuuhintaisia ja kaikkien halukkaiden saatavilla.

Boho-meikeillä on vankka fanijoukko ja tuotteet ovat tiiviisti esillä mediassa. Laajaan Boho-meikkivalikoimaan kuuluu kaikki meikkipohjasta silmämeikkien kautta huulipuniin ja siveltimiin. Valikoimaan sisältyy myös ammattimeikkaajalle tarpeellisia tuotteita kuten neutraloijia.

Pehmeät, synteettiset Boho-siveltimet myydään yksittäin, jotta kenenkään ei tarvitse ostaa siveltimiä, joille ei välttämättä ole käyttöä. Kaikki Boho-siveltimet ovat vegaanisia ja harjaosa on valmistettu pehmeästä synteettisestä karvasta. Siveltimien varret ovat FCS-sertifioitua puuta.

Kauniilla puukorkilla koristellut Boho-kynsilakat ovat peittäviä ja helposti levittyviä. Vegaaninen koostumus sisältää runsaasti luonnollista alkuperää olevia ainesosia ja koostumukset ovat 9-10-FREE.

Boho Green Make-Up on helposti lähestyttävä luonnonkosmetiikan meikkisarja, jota on ilo myydä. Pehmeisiin koostumuksiin ja kauniisiin sävyihin on helppo ihastua ja valikoima pysyy kiinnostavana vuodesta toiseen. Joka vuosi tulee uusia väreja ja sesongin mukaan tarjonta muuttuu.