Luonkos

TEKIJÄT JA TARINA

Luonkosin takana on tarina naisista ja halusta löytää uudelleen yhteys luonnolliseen hyvinvointiin. 

Mottomme on parasta iholleni, parasta luonnolleni. Sitoudumme luomaan tuotteita vain parhaista ja hyvää tekevistä raaka-aineista. Haluamme insprioida muutosta ja olla edellekävijä vastuullisuudessa ja arvopohjaisena yrityksenä.

Olipa kerran Miia, merimaskulainen äiti ja luonnonkosmetiikan opettaja, joka halusi kehittää aidosti hoitavia ihonhoitotuotteita, tehdä maailmasta paremman paikan sekä opettaa ihmisiä luonnon puhtaista raaka-aineista. 

Löytyipä Jonna, toinen luontorakas kosmetiikan ammattilainen sekä luonnonvaratuottaja, joka myös halusi luoda tehokkaita ja hoitavia luonnonkosmetiikan tuotteita: sellaisia, jotka olisivat täynnä suomalaisen luonnon parhaita aarteita ja niin puhtaita, että niitä voisi melkein syödä! 

Yhdessä naiset ideoivat, keräsivät yrttejä, loivat uutta ja keittivät kosmetiikkaa niin pitkään, hartaasti ja rakkaudella, kunnes syntyi erilaisia hoitavia luonnonkosmetiikan tuotteita. Kolmas sielunsisko Piritta tuli mukaan auttamaan yrityksen perustamisessa, myynnissä, tulevaisuuden visioinnissa ja visuaalisessa ilmeessä.

Luonkos lahjapakkausten myynti jatkuu…

TUOTTEET