HOIA homespa

HOIA homespan naiset valmistavat Saarenmaalla näitä ihania hemmottelutuotteita käsityönä. Kokeile ja tulet ihastumaan!

HOIA homespa -tuotteet ovat 100 % luonnollisia eikä niitä ole testattu eläimillä, ne on testattu ihmisillä. Koska HOIA rakastaa eläimiä. HOIA ei säästä raaka-aineiden määrässä ja laadussa ja valmistamme tuotteet käsin Saarenmaalla, kivien ja katajan välissä.

HOIA-tuotteet eivät sisällä parabeeneja, silikoneja, alkoholia, täyteaineita tai muita elimistölle haitallisia tai tarpeettomia aineita. HOIA käyttää vartalokuorinnoissa ja -vaahdoissa ja muissa tuotteissa runsaasti puhdistamatonta orgaanista sheavoita, jonka valmistavat käsin Ghanassa asuvat naiset, jotka saavat reilun palkan työstään. Joten ostamalla HOIA-tuotteita tuet parempaa selviytymistä ja koulutusta heikommassa asemassa oleville yhteisöille Ghanassa.

MISTÄ PÄÄRAAKA-AINEET TULEE?

”HOIAlla on lähes 50 erilaista raaka-ainetta, jotka kaikki tulevat eri paikoista. Arganöljy esimerkiksi tulee suoraan Marokosta, ainoasta paikasta maailmassa, jossa arganpuu kasvaa luonnollisesti. Sheavoi tulee Afrikasta. Sekä arganöljyn puristaminen että sheavoin valmistus antavat naisille, erityisesti leskille, mahdollisuuden työskennellä muslimiyhteiskunnassa, jolloin he voivat ansaita rahaa lastensa koulutukseen. Samaan aikaan täältä tulevat katajanmarjat, tudraöljy ja hampunsiemenöljy Saarenmaalta! Monet muut tavarat tulevat toimittajilta Englannista”, sanoo omistaja Triin Saarenmaalta.

TUOTTEET

Shopping Cart
Scroll to Top