Tarjoukset löydät TARJOUKSET- välilehdeltä
JOS TILAAT 70 EUROLLA SAAT 1 TUOTTEEN ILMAISEKSI. YLI 70 EURON TILAUKSET ILMAN TOIMITUSKULUJA.

EKO

Tutustu valikoimamme ekologisiin tuotemerkkeihin.

Adeliina

Sulje silmäsi. Muistele lapsuuden kesää. Aurinko paistaa, linnut laulavat. Äiti ripustaa puhtaita lakanoita kuivumaan pyykkinarulle. Ajattelee: mikä ihana puhdas tuoksu! Adeliina-tuoteperhe sai alkunsa kaipuusta entisajan yksinkertaisempaan ja ekologisempaan siivoukseen. Kodin päivittäiseen puhdistukseen turvallisesti ja luontoa säästäen!

Adeliina Pyykkietikka on luontaisesti desinfioiva, myrkytön, kotimainen, vegaaninen ja ekologinen. Allergeenittomat tuoksut. Huoltaa tekstiileitä ja pesukonetta. Tasalaatuinen.

Luonkos

Luonkosin takana on tarina naisista ja halusta löytää uudelleen yhteys luonnolliseen hyvinvointiin.

Kolme yrittäjähenkistä naista turhautuivat teollisten tuotteiden ja muoviroskan yltäkylläisyyteen. Siihen, että hyvinvoinnista on tullut bisnestä ja tuotteiden ainesosaluetteloista sellaisia, joita tavallinen kuluttaja ei voi tai jaksa ymmärtää. 

Aurinkoisessa Naantalissa on vuosisatoja sitten kukoistanut naisten, luonnon ja hyvinvoinnin yhteys. Birgittalaisluostarin pihat täyttyivät naisten runsaista, tuoksuvista yrttitarhoista, joista haettiin ratkaisut hyvinvointiin, terveyteen ja kauneuteen. Näiden samojen birgittalaisnaisten jalanjäljillä kolme yrittäjähenkistä naista lähtivät etsimään vastauksia siihen, miten kauneutta ja hyvinvointia voidaan lisätä tehokkaasti, mutta yksinkertaisemmin ja luontoa kunnioittaen. Näin syntyi Luonkos.

Ratkaisut löytyivät niin luonnosta ammentavasta perimätiedosta kuin nykyaikaisesta tieteellisestä ymmärryksestäkin. Lopputulos tiivistyi mehiläiskennon muotoisiin paketteihin, joista jokaisesta löytyy kaikki, mitä ihosi tarvitsee.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan Luonkosin kakku sekä puhdistaa ihosi perinpohjaisesti että jättää iholle sen kaipaaman kosteutuksen. Jokainen tuote on rakkaudella Naantalissa käsin valmistamamme, eikä tuotetta käyttäessä tarvitse murehtia, mitä kemikaaleja iholle tai vesistöön päätyy. Luonnollisten ainesosien ymmärtämiseen ei tarvita kemistiä. Valtaosa aineista voisi löytyä keittiön kaapistasi, puutarhastasi tai lähimetsästäsi. Esimerkiksi tyrnimarjat ja villiyrtit keräämme suoraan Turun kauniista saaristosta.

Kämmenissä lämmitettävien ja lempeästi kasvoille pyöriteltävät tuotteet toimivat sinun aikataulujesi ehdoilla: nopeasti kiireisinä arki-iltoina ja rauhassa nautiskellen luksushetkinä.

Luonkosilla tärkeintä on aina aito kunnioitus niin luontoa kuin ihmisiäkin kohtaan. Tämän vuoksi olemme pyrkineet luomaan innovatiivisen, rehellisen, alusta loppuun ekologisen ja eettisen tuotteen. Toivottavasti tuotteet tuovat sinulle samaa iloa ja hyvinvointia kuin meillekin – todellisia itsensä rakastamisen hetkiä!

Flow Cosmetics

Aina luonnollista.  Aina tehokasta.  Aina rehellistä.

Näillä arvoilla Flow Cosmetics valmistaa luonnonkosmetiikkaa pientehtaassa Riihimäellä.

Suomalaisia Shampoopaloja nyt saatavilla myös Eko Koti Kauneus verkkokaupasta!

Tärkeimpinä vaikuttavina aineina tuotteissa ovat Suomessa kasvaneet villimarjat ja -yrtit, jotka ovat täynnä vitamiineja, antioksidantteja sekä pohjoisen väkevää energiaa.

Shampoopalat ovat biohajoavia.

HOIA homespa

HOIA homespa on Virossa Saarenmaalla toimiva luonnonkosmetiikan tuotemerkki, joka valmistaa tuotteitaan käsin ja ympäristöystävällisellä tavalla. HOIA-tuotteet on suunniteltu pohjoismaiselle kuivalle iholle. Ne ovat 100% luonnollisia, eikä niitä ole testattu eläimillä, vaan ihmisillä. Kaikki tuotteet paitsi deodorantit ja huulirasvat (sisältävät mehiläisvahaa) sopivat myös vegaaneille. HOIA pyrkii tuottamaan mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja eettisiä tapoja, eikä säästele ainesosien määrässä ja laadussa.

HOIA homespa ensimmäisenä jälleenmyyjänä Suomessa toimii Eko Koti Kauneus verkkokauppa!

Nurme

Pieni virolainen perheyritys Nurme valmistaa käsin 100% luonnollisia ja laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita tarkkaan valikoiduista raaka-aineista. Aromaterapeuttisten hius- ja vartalotuotteiden lisäksi valikoimaan kuuluu myös täysin hajusteettomia tuotteita, jotka sopivat herkimmällekkin iholle.

Mádara

Mádara on latvialainen luonnonkosmetiikkayritys.

Mádara-tuotteiden ydin – vaikuttavat aineet – ovat Pohjoisten niittyjen ja metsien kukat ja yrtit. Pohjoinen luonto on ainutlaatuinen, koska kesät ovat paljon lyhyempiä kuin muualla, jolloin kukilla on paljon lyhyempi aika houkutella mehiläisiä pölytykseen. Kasvit ovat pakotettuja keskittämään kukoistava voimansa tähän lyhyeen kukinta-aikaan. Tämän seurauksena sadonkorjuuhetkellä niissä on runsaasti vaikuttavia ainesosia, jotka ovat välttämättömiä selviytymiseksi karussa ilmastossa

Ibero

Kotoisa Ekotuotteet

Muut tuotteet

Kaurilan Sauna

Kaurilan Saunan tuotteet tehdään käsityönä Helsingissä ja kosmetiikkasarjalla on FI-Natura sertifikaatti. Tuotteet sopivat erinomaisesti myös pienten putiikkien valikoimaan. 

Joulukaudella myydään erityisen paljon kynttilöitä ja kauniita kosmetiikkatuotteita, kuten jalkakylpytabletit. Muuten kosmetiikkaa menee tasaisesti ympäri vuoden.

Kaurilan Saunan brändi on jo monelle valmiiksi tuttu, joten sitä on helppo myydä. Kaikki tuotteet ovat kotimaista käsityötä ja tuotettu ekologisesti, eettisesti ja rakkaudesta suomalaiseen saunaan.