EKO

Tutustu valikoimamme ekologisiin tuotemerkkeihin.

Adeliina

Sulje silmäsi. Muistele lapsuuden kesää. Aurinko paistaa, linnut laulavat. Äiti ripustaa puhtaita lakanoita kuivumaan pyykkinarulle. Ajattelee: mikä ihana puhdas tuoksu! Adeliina-tuoteperhe sai alkunsa kaipuusta entisajan yksinkertaisempaan ja ekologisempaan siivoukseen. Kodin päivittäiseen puhdistukseen turvallisesti ja luontoa säästäen!

Adeliina Pyykkietikka on luontaisesti desinfioiva, myrkytön, kotimainen, vegaaninen ja ekologinen. Allergeenittomat tuoksut. Huoltaa tekstiileitä ja pesukonetta. Tasalaatuinen.

ecokoti® Tuoteperhe

Valmistamme Varkaudessa oma tuotantona täysekologisia kodin pesuaineita. Kehitämme, kokeilemme ja herätämme henkiin ekologisia ajatuksia vuosien takaa. 

Valmistamme tuotteita pyykinpesuun ja peseytymiseen, joita sukupolvet, meidän mummomme, ukit ja isoisoäidit, ovat tehneet aikojen saatossa ennenkin. Meidän ecokoti® Tuoteperheelle on myönnetty Avainlippu merkiksi suomalaisesta työstä, siksi olemmekin ylpeästi kotimainen perheyritys.

Uusi tulokas tuoteperheeseen on ecokoti® Konetiskitabletti. Sitä ei meidän äitien äidit ole ikinä ennen tehneet, vaan kehitimme tämän aivan itse. Jokainen tuote testataan useaan kertaan sekä itse että testiasiakkaiden voimin ennen myyntiin laittoa.

Ecokoti® Tuoteperheen tuotteet ovat pakattu lasisiin pakkauksiin, joiden lisäksi teimme niihin täyttöpakkaukset. Sinun ei tarvitse ostaa kuin yksi lasinen pakkaus haluamaasi tuottetta, jota voit aina täyttää täyttöpakkauksilla! Täyttöpakkauksen ekologinen teko, sen voit tyhjänä joko kierrättää muiden paperien joukossa tai vaikka halutessasi polttaa.

Luonkos

Luonkosin takana on tarina naisista ja halusta löytää uudelleen yhteys luonnolliseen hyvinvointiin.

Kolme yrittäjähenkistä naista turhautuivat teollisten tuotteiden ja muoviroskan yltäkylläisyyteen. Siihen, että hyvinvoinnista on tullut bisnestä ja tuotteiden ainesosaluetteloista sellaisia, joita tavallinen kuluttaja ei voi tai jaksa ymmärtää. 

Aurinkoisessa Naantalissa on vuosisatoja sitten kukoistanut naisten, luonnon ja hyvinvoinnin yhteys. Birgittalaisluostarin pihat täyttyivät naisten runsaista, tuoksuvista yrttitarhoista, joista haettiin ratkaisut hyvinvointiin, terveyteen ja kauneuteen. Näiden samojen birgittalaisnaisten jalanjäljillä kolme yrittäjähenkistä naista lähtivät etsimään vastauksia siihen, miten kauneutta ja hyvinvointia voidaan lisätä tehokkaasti, mutta yksinkertaisemmin ja luontoa kunnioittaen. Näin syntyi Luonkos.

Ratkaisut löytyivät niin luonnosta ammentavasta perimätiedosta kuin nykyaikaisesta tieteellisestä ymmärryksestäkin. Lopputulos tiivistyi mehiläiskennon muotoisiin paketteihin, joista jokaisesta löytyy kaikki, mitä ihosi tarvitsee.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan Luonkosin kakku sekä puhdistaa ihosi perinpohjaisesti että jättää iholle sen kaipaaman kosteutuksen. Jokainen tuote on rakkaudella Naantalissa käsin valmistamamme, eikä tuotetta käyttäessä tarvitse murehtia, mitä kemikaaleja iholle tai vesistöön päätyy. Luonnollisten ainesosien ymmärtämiseen ei tarvita kemistiä. Valtaosa aineista voisi löytyä keittiön kaapistasi, puutarhastasi tai lähimetsästäsi. Esimerkiksi tyrnimarjat ja villiyrtit keräämme suoraan Turun kauniista saaristosta.

Kämmenissä lämmitettävien ja lempeästi kasvoille pyöriteltävät tuotteet toimivat sinun aikataulujesi ehdoilla: nopeasti kiireisinä arki-iltoina ja rauhassa nautiskellen luksushetkinä.

Luonkosilla tärkeintä on aina aito kunnioitus niin luontoa kuin ihmisiäkin kohtaan. Tämän vuoksi olemme pyrkineet luomaan innovatiivisen, rehellisen, alusta loppuun ekologisen ja eettisen tuotteen. Toivottavasti tuotteet tuovat sinulle samaa iloa ja hyvinvointia kuin meillekin – todellisia itsensä rakastamisen hetkiä!

Flow Cosmetics

Aina luonnollista.  Aina tehokasta.  Aina rehellistä.

Näillä arvoilla Flow Cosmetics valmistaa luonnonkosmetiikkaa pientehtaassa Riihimäellä.

Suomalaisia Shampoopaloja nyt saatavilla myös Eko Koti Kauneus verkkokaupasta!

Tärkeimpinä vaikuttavina aineina tuotteissa ovat Suomessa kasvaneet villimarjat ja -yrtit, jotka ovat täynnä vitamiineja, antioksidantteja sekä pohjoisen väkevää energiaa.

Shampoopalat ovat biohajoavia.

HOIA homespa

HOIA homespa on Saarenmaalla toimiva luonnonkosmetiikan tuotemerkki, joka valmistaa tuotteitaan käsin ja ympäristöystävällisellä tavalla. HOIA-tuotteet on suunniteltu pohjoismaiselle kuivalle iholle. Ne ovat 100% luonnollisia, eikä niitä ole testattu eläimillä, vaan ihmisillä. Kaikki tuotteet paitsi deodorantit ja huulirasvat (sisältävät mehiläisvahaa) sopivat myös vegaaneille. HOIA pyrkii tuottamaan mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja eettisiä tapoja, eikä säästele ainesosien määrässä ja laadussa.

HOIA homespa ensimmäisenä jälleenmyyjänä Suomessa toimii Eko Koti Kauneus verkkokauppa!