BOHO

LUONNONMUKAISET MEIKIT HERKULLISISSA PAKKAUKSISSA

Boho Green Make-Up valmistaa luonnonmukaista värikosmetiikkaa luontoa ja ympäristöä kunnioittaen. Boho Green Make-Up -meikit tunnetaan suloisista ja kevyistä pahvipakkauksista, monikäyttöisistä sävyistä ja edullisesta hinnasta. Boho Green Make-Up on COSMEBIO Cosmos-sertifioitu ja suurilta osin vegaaninen.  Boho Green Make-Up -valikoimasta löydät kaiken, mitä meikkaamiseen tarvitset: inspiroivat meikit, pehmeät siveltimet ja pigmenttiset kynsilakat. Laadukkaat tuotteet sopivat sekä ammattikäyttöön että jälleenmyyntiin. Ranskalainen Boho Green Make-Up on perustettu vuonna 2012 ja sen kantava ajatus on valmistaa laadukkaita luonnonkosmetiikan meikkejä ja ympäristöä kunnioittaen. Boho lahjoittaa yhden prosentin myynnistään hyväntekeväisyyteen joka vuosi ja summa ohjataan 1% For The Planet -järjestön kautta erilaisiin ympäristöprojekteihin.

Boho-meikit on pakattu kevyesti kestävään, sievästi puukuvioituun pahviin ja tuotteet myydään ilman ulkopakkausta. Minimalistisella pakkauksella vähennetään kosmetiikan logistiikkakuluja ja pakkausjätettä ja varmistetaan, että tuotteet ovat kohtuuhintaisia ja kaikkien halukkaiden saatavilla.

Pehmeät, synteettiset Boho-siveltimet myydään yksittäin, jotta kenenkään ei tarvitse ostaa siveltimiä, joille ei välttämättä ole käyttöä. Kaikki Boho-siveltimet ovat vegaanisia ja harjaosa on valmistettu pehmeästä synteettisestä karvasta. Siveltimien varret ovat FCS-sertifioitua puuta.

TUOTTEET

Shopping Cart
Scroll to Top