Julkaistu Jätä kommentti

Uutta ja ihanaa kotiin – kynttilät

Ystävänpäivä saapuu Eko Koti Kauneuden verkkokauppaan tuoteuutuuksien kera! Tuotevalikoima laajenee ja löydät valikoimastamme jatkossa ihastuttavia kynttilöitä. Kauniit kupla-, helminauha- ja vartalofiguurikynttilät ovat hurmanneet monet ja nyt iloksemme näitä ihania kynttilöitä saa myös meiltä! 

Mietimme, että Ystävänpäivänä olisi mukava yllättää myös sinut ja siksi halusimme valikoimaamme yhden aivan erityisen ja uniikin kynttilän!

YSTÄVÄNPÄIVÄN kunniaksi valikoimasta löytyy nyt Helminauha-soijakynttilää YKSINOIKEUDELLA Eko Koti Kauneuden omalla vaaleanpunaisella sävyllä. Nämä kynttilät ovat kuin koristeet – kauniita olohuoneessa, piristäviä keittiössä, tyylikkäitä työhuoneessa ja suloisia juhlapöydässä. Käytännöllisiä ja ihania!

Mitäpä siis jos tänä Ystävänpäivänä hankkisit ystävällesi kauniin ystävänpäiväkynttilän? Yllätä ystävä ja vie mukanasi myös kakkupala molemmille! Voitte vaihtaa kuulumiset, jutella ja nauraa kynttilän loisteessa ja herkutella kera kupillisen kuumaa juotavaa. Kuulostaa aika ihanalta – vai mitä? Tämä vinkki toimii myös itsensä ilahduttamiseen. 😉

Valikoimasta löytyy niin kupla-, helmi-, kuin vartalofiguurikynttilöitä kauniin hempeissä ja keväisissä sävyissä. Kaikki kynttilät valmistetaan Suomessa. Jokainen kynttiläerä värjätään ja valetaan erikseen, joten tuotantoerien sävyjen välillä voi olla eroa. Voi siis sanoa, että jokainen kynttilä on ainutlaatuinen – aivan kuten meistä jokainen. 

Ilahduta itseäsi tai lähimmäistä näillä ihanilla uutuuksilla! Tilaa viimeistään 9.2.2022 klo 12.00, niin ehdit saada tilauksesi Ystävänpäiväksi. Katso koko kynttilävalikoima TÄSTÄ

Vastaa