Julkaistu Jätä kommentti

Asiakaspalaute : Kaurilan Sauna

Perheeseemme kuuluu kolme deodorantin käyttäjää: minä eli astangajoogaileva äiti, sauvakävelevä, musiikkia soittava isä sekä teinipoika, joka kulkee kaikki matkat pyörällä ja harrastelee monipuolisesti liikuntaa vapaa-ajallaan. Aiemmin haasteena on ollut löytää riittävän tehokkaita deodorantteja, koska luontainen hienhaju meillä kaikilla on varovasti sanottuna melko tymäkkä. Tavanomaisesta kosmetiikasta on ollut pakko valita kaikkein voimakkaimpia tuotteita, joissa monesti on tehoaineina alkoholia, alumiinia ym. Toisaalta ollaan jouduttu tasapainoilemaan riittävän tehon, herkän ihon ja hajusteherkkyyksien kanssa.

Jossain vaiheessa aloin kiinnostua yhä enemmän siitä kemikaalikuormasta, jota iholleni päivittäin tuuppaan. Samoihin aikoihin tuli rajummin herääminen myös ympäristöön aiheuttamastani kuormasta. Aloin etsiä nettikeskusteluista käyttäjäkokemuksia ja vinkkejä luonnollisemmista vaihtoehdoista. Aloitin kokeilut ensin itselläni, koska ajattelin miehiä olevan vaikea taivutella luopumaan sinänsä toimivista tuotteista, ilman mitään takeita uusien toimivuudesta.

Vinkkien perusteella tilasin ja kokeilin ainakin viiden eri valmistajan deovoidetta – Joku ei toiminut ollenkaan. Joku toimi pari viikkoa, eikä enää sen jälkeen. Jostain tuli punoitusta ja kutinaa kainaloihin. Suolakiveäkin kokeilin. Se toimii mulla muutamia tunteja, jos en tee mitään erityisen hikoiluttavaa.

Sitten löytyi Kaurilan Saunan deovoiteet! En suoraan sanoen muista, mikä oli ensimmäinen purkki heiltä, jota kokeilin. Luultavasti joku yrttinen, koska en ole kukkaistuoksujen ystävä. Voide toimi heti. Se toimi koko päivän ja se ei lakannut toimimasta ajan saatossa. Aluksi vaati totuttelua, että opin luottamaan, ettei dödö petä, vaikka tuntuukin norot kainaloista alas. Deovoide ei nimittäin antiperspiranttien tavoin estä hien virtaamista.

Oman kokemuksen rohkaisemana, hommasin purkit myös miehille. He ovat alusta asti käyttäneet mustapippuria. Se tuoksuu raikkaalle mintulle (en oikeastaan tiedä, miksi sen nimi ylipäänsä on mustapippuri). Ensin tuli mutinaa siitä, että deodorantti on hankala levittää ja pestä pois sormista. Se olikin ainut valituksen aihe heidän suunnaltaan. Toimii!

Omalta kohdaltani pienenä miinuksena pakko mainita aika ajoin kainaloihin ilmestyvät kipeät patit. Ensimmäistä säikähdin ja kävin ihan terkkarissa näyttämässä. Se osoittautui ärtyneeksi hikirauhaseksi. Niitä tulee harvakseltaan. Patin ilmestyessä lopetan päiväksi tai pariksi deovoiteen käytön ärtyneestä kainalosta ja koitan pärjäillä suolakivellä. Tilanne rauhoittuu ja pääsen taas jatkamaan deovoiteella useita kuukausia ilman ongelmia. Ja tätä siis vain mulla meidän perheessä.

Tuoksuista täytyy lopuksi vielä mainita: suosin itse tosiaan mieluummin raikkaita ja yrttisiä kuin kukkaisia tuoksuja. Omat suosikkini ovat Sitruuna-teepuu, Fenkoli-piparminttu ja Sitruunaruoho. Joogasalillakin on siis aina omat eteeriset öljyt mukana tunnelmaa tuomassa 😉 Todella kätevää on sekin, että reissuille ei tarvitse perheelle ottaa kuin yksi purkki mukaan: sama tuoksu käy kaikille ja puhtailla sormilla otettaessa ei tule ongelmia epähygieenisyydestä. Ei tulis mieleenkään lainata pojan roll onnia!

Luonnolle ja itselle parempaa vaihtoehtoa hakeville suosittelen lämpimästi kokeilemaan erilaisia luonnonkosmetiikan deovoiteita. Kaurilan Sauna on meille ollut ihan nappi valinta, jonkun muun iholla toiset tuotteet toimivat paremmin.

-Mia

Pääset Kaurilan saunan tuotteita ostamaan TÄSTÄ

Kommentoi alle, mitä Kaurilan tuotetta sinä käytät?

Vastaa