Julkaistu Jätä kommentti

Luonkos uutuudet

Luonkos uutuustuotteet jauhedeodorantit ja kasvojenpuhdistusjauheet ovat paljon odotettuja uutuuksia luonnonkosmetiikan markkinoille.

FRUITFUL – mikä ihana lahja meille tissihiestä kärsiville

Laita jauhedeodoranttia kämmenelle ja muutama tippa vettä ja sekoita. Saat siitä tahnamaisen sekoituksen, jota voit levittää kainaloon. Jauhena voit laittaa reisiin, jalkoihin tai tissivakoon, missä tarvetta kulloinkin on.

PÄÄSET JAUHEDEODORANTTIA OSTAMAAN TÄSTÄ

Anette kertoo miten jauhedeodoranttia käytetään

Jauhemainen luonnonkosmetiikka on ihastuttavan ekologinen vaihtoehto.

Jauheet ovat tiivisteitä, joihin vettä lisätään vasta käyttövaiheessa. Vedettömät tuotteet saadaan pakattua pieniin, vieläpä biohajoaviin kartonkipakkauksiin. Näin ne kulkevat matkalla mukana ekologisen kevyesti. 

Jauheet eivät vedettöminä tuotteina kaipaa säilöntäaineita, jotka usein ovat allergisoivia.

Luonkosilta löydät jauhetuotteista jo suositun kuivashampoomme, mutta tuoteperhe kasvaa! 

Deodoranteista löytyy pirtsakka ja hedelmäinen Fruitful sekä herkemmälle iholle tuoksuton Powerful. Deot ovat Luonkosin tapaan täyttä luonnonkosmetiikkaa, pitävät hienhajun loitolla pitkään eivätkä sisällä soodaa.

Puhdistusjauheet puhdistavat ihon ja poistavat kevyen meikin. Nämä putsarit ovat täydellinen pari öljypuhdistuskakkujen rinnalle, mikäli suosit tuplapuhdistusta. Clarity on savipohjainen putsari ja sopii eritoten sekaiholle. Serenity saa voimansa suomalaisesta kaurasta ja on suunniteltu herkemmän ja kuivemman ihon puhdistukseen.

PÄÄSET JAUHE PUHDISTUSTUOTTEITA OSTAMAAN TÄSTÄ

Uutuussaippuat

Forest – Relaxing herbal soap

Forest on rentouttava yrttisaippua, joka saa kauniin vihreän värinsä nokkosesta. Saippua vaahtoaa pehmeästi ja tuoksuu mystiseltä metsältä. Forest sopii käsien ja koko vartalon pesemiseen.

Seaside – Sensitive salt soap

Kauniin valkoinen ja miedosti vaahtoava Seaside-suolasaippua sopii käytettäväksi herkällekin iholle. Suolan ihoa hoitavat ominaisuudet tekevät saippuasta astetta hellävaraisemman ja hoitavamman. Kauniin valkoinen saippua sopii herkällekin iholle eikä kuivata.

Summer – Flower power soap – LOPPUNUT LUONKOS VARASTOSTA TÄLLÄ HETKELLÄ – tulee lisää heinäkuussa

Summer tuo nimensä mukaisesti tuulahduksen kesästä. Kehäkukan terälehtiä sisältävä hellävarainen saippua sopii käsien ja koko vartalon puhdistamiseen. Tuoksu tulvehtii makeita kukkia ja kesää.

Minerals – Purifying clay soap

Minerals-savisaippua tarjoaa toimivan syväpuhdistuksen käsille ja koko vartalolle. Erityisen hyvää Minerals tekee esim. selän ja rinnan epäpuhtauksille. Kotimainen savi tuo

PÄÄSET LUONKOS SAIPPUOITA OSTAMAAN TÄSTÄ

Kommentoi alle jos olet käyttänyt Luonkos tuotteita ja mistä tuotteesta pidit eniten?

Vastaa