Julkaistu Jätä kommentti

Kevätsiivous

Nyt kun kevät on tullut, aurinko paistaa ja ikkunat kaipaa pesua, niin tässä muutamia hyviä vinkkejä ikkunoiden pesuun sekä kodin kevätsiivoukseen.

Kotoisa Ekotuotteelta tullut uusia tuotteita varastoon – tämä yleispuhdistusaineen supertiiviste on todella riittoisa kodin puhtaanapitoon. Sama tuote käy ikkunoiden pesuun ja yleiseen siivoukseen ja tätä kuluu todella vähän sillä kyseessä on tiiviste.

YLEISPUHDISTUSAINEISIIN PÄÄSET TÄSTÄ

Adeliina Tekstiilien raikastaja, Pore Yleispuhdistussaippua ja Pyykkietikka ovat taas puolestaan loistavia tuotteita kodin siivoukseen. Pyykkietikkaa voit käyttää myös ikkunoiden pesussa, jääkaapin pesussa sekä yleisesti siivouksessa antamaan raikkautta ja hyvää tuoksua kotiin.

Pore pesee puhtaaksi niin kylmässä, kovassa kuin suolaisessakin vedessä. Astiat, tekstiilit, matot ja kovat pinnat, kaikki puhdistuvat hellävaraisesti ja hankaamatta. Pore on miedosti hajustettu. Se ei sisällä väri- eikä hankausaineita.

Adeliina Tekstiilien raikastajasta on lyhyessä ajassa tullut asiakkaiden suosikkituote, joka on vegaaninen ja biohajoava. Helppo käyttää, nopeaan siivoukseen. Lemmikkiperheiden suosikki. Käyttöohje: Ripotellaan raikastettavalle pinnalle esim. matolle, annetaan vaikuttaa ja imuroidaan pois. Tästä tuotteesta olemme saaneet paljon palautetta, nimittäin se on loistava tuote nopeaan siivoukseen ja antaa raikkaan tuoksun sekä matolle että koko kotiin.

Kommentoi millä sinä teet kotona siivousta ja anna vinkkejä muillekin jos joku erikoiskikka on käytössäsi?

Vastaa